Dit ben ik

Kunst

Als fotograaf ben ik telkens opzoek naar datgene waardoor een mens, een prachtig mens is. 

 

De kunst is kijken

De kunst is het beste in de mens boven te halen. Tijdens mijn exposities vindt ik het belangrijk om juist datgene van de mens te laten zien, waardoor de kijker geïnspireerd wordt om langer te kijken.

 

De kunst is het mooiste in een mens zien

Een mens is mooi. Elk mens heeft iets prachtigs, ook al vindt degene die op de foto wil vaak van niet. Deze bescheidenheid siert, maar is overbodig. Elke mens heeft iets moois, maar je moet het zien.


Wat doe ik

 

Wat doe ik precies? Mijn ideeën, visie en creativiteit leg ik in mijn fotografie. Mijn foto's zijn daardoor anders. Ik vind het belangrijk dat op mijn foto's een persoonlijkheid te zien is. Niet een foto, maar iemand. Daardoor fotografeer ik niet standaard. Geen rapportages. Ik wil heel graag mensen fotograferen, geen foto's maken.

 

Hierdoor ben ik regelmatig op zoek naar modellen. Ik fotografeer vaak modellen voor mijn exposities. Lijkt jou dat wat? Meld je aan via het contactformulier, met foto, dan zal ik contact met je opnemen. 

Dit ben ik

Ik ben Marije Schipper en sinds 2015 afgestuurd aan de fotovakschool.

 

Als fotograaf wil ik graag mooie momenten vastleggen. Fotografie heeft altijd mijn interesse gehad, vooral foto's die je uitdagen langer te blijven kijken!

Foto's moeten je laten glimlachen. Moeten je inspireren om in stilte te genieten, Je aan het denken te zetten.

 

Het is de kunst, de schoonheid die je overal in kan vinden, om te zetten in een beeld.

Fotografie is meer dan het vastleggen van de werkelijkheid, het is tevens het vastleggen van wat de fotograaf heeft gezien.

 

 

Wat doe ik nog meer

Naast fotografie voor de particuliere en zakelijke markt, exposeer ik ook regelmatig. Ik verzorg samen met een beeldhoudster kleine exposities. 

Wij exposeren in kantoorgebouwen, expositieruimtes of tijdens kunstevenementen.

Heeft u interesse in een expositie, weet u een plek waar onze exposities prima passen, neemt u dan contact met ons op via onze website www.dekunstwerkt.nl